iOS

ACV Belgium.

Klant

ACV ontwikkelt, maakt en verkoopt sinds 1922 verwarmingsketels en warmwaterboilers voor residentiële en tertiaire toepassingen.
Het uitgebreide productassortiment van ACV is verkrijgbaar in vijf werelddelen en voorziet in een ontelbaar aantal warmwaterbehoeften van zowel particulieren als bedrijven.

Project

De doelstelling was om een eenvoudige wedstrijdapplicatie te ontwikkelen, die kon gebruikt worden tijdens de Batibouw beurs, om op een innovatieve en toegankelijke manier productkennis te delen met de B2B klanten. Tevens werden de contactgegevens van de B2B bezoekers geregistreerd en bijgehouden.
G-flux ontwikkelde, in slechts enkele weken tijd, een mobiele tabletapplicatie waarbij de gebruiker kon deelnemen aan een wedstrijd, bestaande uit een vijftal wedstrijdvragen en een schiftingsvraag. Tevens werd gevraagd aan de deelnemer om een selfie te maken met de tablet en zijn bedrijfsgegevens te noteren. Aan het einde van elke wedstrijd werd een loting georganiseerd waarbij de selfie van de betreffende winnaar werd gevisualiseerd.
De applicatie zorgde ervoor dat er heel wat interactie was tussen de B2B klanten en de ACV vertegenwoordigers. Tevens zorgde dit voor een alternatieve, vernieuwende manier om (nieuwe) informatie en productkennis te delen op de beursstand.

Showcase